Tyto výtahy slouží na přepravu jídla a surovin. Využívají se v provozech, kde se přepravuje malý náklad bez dopravy osob. Nejčastěji jsou to restaurace, bary, jídelny, sklady, lékárny, knihovny, laboratoře nebo také rodinné domy.
Pro potravinářský provoz a zdravotnictví je provedení interiéru kabin a povrchová úprava dveří v nerezi samozřejmostí.
Dveře k jídelním výtahům vyrábíme ve třech provedeních: ruční jednokřídlé, ruční dvoukřídlé a svisle posuvné bariéry.
Kapacita a nosnost výtahu je navržena přesně podle vašich požadavků, podle potřeby počtu talířů na jednu jízdu. Standard je od 50kg do 300kg, ruční jednokřídlé, ruční dvoukřídlé nebo svisle posuvné bariéry.
Rychlost a zdvih výtahu jsou jen na vás. Máme za sebou realizace speciálních výtahů přes několik pater. Dle požadavků dodáváme výtahy s rychlostí od 0,25 m/s do 0,45 m/s.
Naší specialitou jsou technické detaily, jako jsou vyhřívané police výtahu, díky tomu bude mít vaše jídlo ideální teplotu až do doby těsně před servírováním.
Klíčovou vlastností našich výtahů je 100% hygiena. Zabýváme se vhodným výběrem materiálu pro konkrétní provoz, aby výtah splňoval ty nejpřísnější hygienické normy a byl snadno čistitelný a servisovatelný. Používáme potravinářskou nerez 1.4301.
Každá restaurace je výjimečná, naše řešení výtahů se maximálně přizpůsobí všem vašim požadavkům. Navrhneme výtah dle dispozice, umístění stroje a rozvaděče.